Natuurlijk wilt u ook graag even weten wie er achter deze website zit.

Mieke WindIk ben Mieke Wind, ben 29 jaar en woon in het prachtige Noard-East Fryslân. Hier aan het Lauwersmeer wonen we prachtig. We zeg ik… We zijn mijn dochter Elise en mijn vriend Johan.
Ik ben al 15 jaar ondernemer in de paardenwereld en ik ben er, als je dat van jezelf mag zeggen, goed in. Niet alleen in het paarden werk, maar ook in het ondernemen. Ondanks de verhuizingen die ik verplicht heb moeten doen is het altijd weer gelukt om een mooie, stabiele klantenkring op te bouwen.

 

Helaas hebben wij in 2017 een enorme klap te verwerken gekregen. Mijn vriend bleek ernstig ziek en zou het jaar niet gaan halen. Ik moest de keuze maken om meer thuis te kunnen zijn om voor hem en voor onze dochter te kunnen zorgen. Omdat ik het werken in de paarden niet helemaal vaarwel kan zeggen blijf ik lekker lesgeven, workshops organiseren en voor de paardentaxi paarden vervoeren…
Omdat ik nu toch hoofd-kostwinnaar ben geworden is het niet voldoende om af en toe aan t werk te zijn. Toen ik ging nadenken wat ik dan wel wilde én kon doen besloot ik dat het nu de tijd was de stap te nemen om andere ondernemers te helpen.

Ik ben goed in analyseren, problemen oplossen, ben verschrikkelijk perfectionistisch. Daarnaast heb ik veel algemene kennis over het ondernemen opgedaan omdat ik veel dingen toch zelf heb moeten uitzoeken de afgelopen jaren. Voor de dingen die ik niet weet heb ik gelukkig altijd mijn “back-up-lijn” waar ik écht ontzettend blij mee ben. Een klein netwerk van mensen waarbij we over en weer altijd onze vragen kunnen stellen en elkaar kunnen helpen.

Zou je graag nog iets specifieks willen weten, of wil je eens kennismaken?
Neem gerust contact op

%d bloggers liken dit: