Als kleine ondernemer, en dan vooral toen ik net begon kwam ik erachter dat veel dingen die ik graag wilde of dacht nodig te hebben ontzettend veel geld kosten. Iets wat je niet hebt als je net begint. Er komt zoveel op je af. Ik dacht dat met minder ik ook wel toe kon. Maar hoe langer je bezig bent hoe meer je beseft dat goede partners essentieel zijn voor de groei van je onderneming. Daarom wil ik af en toe in mijn blogs aandacht besteden aan de bedrijven die mij ontzettend helpen en waarvan ik overtuigd ben dat ze jou ook kunnen helpen!

Waar groeit je bedrijf het meest van?

Goede reclame en dan vooral mond op mond reclame is zeer belangrijk voor je bedrijf.
Maar hoe krijg je deze reclame als je nog geen of weinig klanten hebt?

Een duidelijke, maar vooral goed vindbare website..

In deze digitale tijd is het hebben van een duidelijke en goed vindbare website essentieel.

Ga bij jezelf maar eens na.

Stel je wilt morgen een groot apparaat huren bijvoorbeeld voor werkzaamheden in de tuin. Je hebt geen kennissen met zo’n apparaat… wat ga je nu als eerste doen? Ik durf te wedden dat je surft naar www.google.nl . Op de eerste pagina bekijk je diverse websites en je maakt je keuze voor een bepaald bedrijf. Dan zijn er meerdere dingen belangrijk. De prijs misschien, maar ook zeker hoe de website eruit ziet en hoe deze op je overkomt. Een donkere winkel stap je immers ook niet binnen! Waarom zou dat met een website anders zijn? Een website is als de etalage van een winkel.

Voor de websites die ik maak werk ik samen met een hele fijne partner. Deze partner wil ik hier graag even onder de aandacht brengen… en weet je wat het leuke is? Je ontvangt tenminste €8,- korting als je via onderstaande link je domeinnaam en webruimte besteld. Wie wil dat nou niet? http://one.me/nladvikb
Hulp nodig? Vraag gerust! miekewind@mishpa.nl

Naast een goede website….

Is het aanmaken en goed bijhouden van je sociale media ontzettend belangrijk. Sociale media is eigenlijk het buurtje waar vroeger iedereen met elkaar praatte over “nou die en die levert goed werk moet je eens kijken… als je eens iemand zoekt moet je bij hem/haar zijn hoor!”
Alleen het aanmaken van je sociale media account is natuurlijk niet voldoende. Je moet hier regelmatig wel iets op plaatsen. De informatie die je hierop zet, over je werk of gewoon een verhaaltje wat je geschreven hebt uit je ervaringen of tips voor (potentiële) klanten word ook weer gevonden door de grote zoekmachines. Potentiële klanten zullen ook via deze weg naar je website kunnen komen.
De social media pagina van je bedrijf is dus een binnenkomertje. Zie het als een open deur van een winkel. Een winkel die de deur open heeft en de lichten aan.. daar ga je toch sneller naar binnen dan een winkel die donker is met de deur dicht? Je zou kunnen denken, in het laatste geval dat deze winkel niet meer bestaat. Je potentiële klanten klikken je profiel weg en komen niet weer terug. Dat wil je toch niet?

Denk je nu… Allemaal leuk.. maar Hoe dan?

Als je niet weet waar je moet beginnen, lijkt dit allemaal super veel werk en heel erg moeilijk.. maar echt het valt goed mee! Ik kan je helpen om een website op te zetten, welke je gemakkelijk zélf kunt onderhouden. Zo’n website onderhouden niets voor jou? Geen probleem.. Ik kan de website ook voor je opzetten en onderhouden.
Ben jij benieuwd naar de resultaten? Mail naar miekewind@mishpa.nl

Meer tips of vragen? Stel ze gerust.

Categorieën: Algemeen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: