Mijn eerste blog als virtual assistent.

Toch altijd even spannend… een nieuwe weg inslaan, een nieuwe website lanceren….

Ik wil graag (beginnende) ondernemers helpen een weg te vinden in het doolhof van regels, dingen die moeten en die erbij horen maar waar je eigenlijk geen zin in hebt. Of je bedrijf groeit zo snel, je werkt jezelf over de kop… en denkt.. waar ben ik aan begonnen? De vrijheid is heerlijk, maar ik heb geen tijd meer voor mezelf en/of mijn gezin. Je wilt zo graag weer eens even lekker genieten van het uitzicht ergens.. De rust in je hoofd terug vinden. Het werk het werk even kunnen laten zijn zonder dat je daardoor klanten en daarmee dus inkomsten mis loopt.
Het is voor mij een herkenbare gedachte. Het werk moet altijd maar doorgaan, ook als je zelf eigenlijk heel ergens anders druk mee wil zijn…

Ik ben die “reddende engel” die er voor kan zorgen dat jij straks weer kunt genieten van een dagje weg of simpelweg… gewoon het werk doen waarvoor jij je onderneming gestart bent.

Elke maand wil ik een nieuwsbrief verzenden met handige tips en weetjes waar elke ondernemer iets aan heeft. Wil jij graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Dit kun je ook doen als je geen gebruik wilt maken van mijn diensten. Iedere ondernemer heeft iets aan de tips

Hieronder kun je je inschrijven:

[sibwp_form id=2]

Categorie├źn: Algemeen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: